Oplevelser

Se mere om oplevelser ud fra nedenstående liste. Du kan vælge at tilføje oplevelser til din overnatning - fx billetter til Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Randers Regnskov, Ree Park Safari, Fregatten Jylland og mange flere attraktioner og aktiviteter. 

Sammensæt din feriepakke i boksen til højre på denne side. Først markerer du ankomst/afrejse samt taster antal personer og alder. Når du har valgt overnatning, kan du vælge hvilken attraktion, du ønsker at besøge.

 


Gå ombord på Fregatten Jylland - et skib med 1000 historier.


Velkommen til en verden af glas! Året rundt kan du opleve skiftende udstillinger med glaskunst i verdensklasse, og i sommerhalvåret kan du komme helt tæt på håndværket i glasværkstedet og deltage i aktiviteter for hele familien.


Stenvad Mosebrugscenter byder på mange forskellige aktiviteter. Du kan bl.a. prøve kræfter med tørveæltning, som i gamle dage. Du kan dyste mod din familie i forskellige spil, finde guld eller klappe en kanin. Mulighederne er mange. Billetten dækker entre og tur med toget på Mosebrugsbanen, som kører kl. 11.00 - 13.00 og 15.00.


Dansk Motor- og Maskinsamling - Nordeuropas største.


Velkommen til Memory Lane Rockmuseum, som er Danmarks første rock-, pop- og ungdomsmuseum med fokus på musik og ungdomsliv fra 1950erne til i dag. Se masser af danske og udenlandske musiknavne, instrumenter, musikudstyr, popblade, ungdomstøj, værelsesmøbler, plader, grammofoner osv.


Nattevandring til Kalø, hvor vi sætter fokus på menneskets naturlige nattesyn, og fortæller historien om den gamle borg. Oplev en unik tur ud til Kalø og Borgen Kalø i mørket. Pandelamper og kunstigt lys betragtes som lysforurening på denne tur.


Dyr der har det helt vildt! Midt på Djursland ligger Skandinavisk Dyrepark - Danmarks mest naturlige dyrepark, hvor der er højt til loftet og masser af plads til både dyr og mennesker.

Balle

I Munkholm Zoo finder du masser af oplevelser for børn i alle aldre, der vil have dyreoplevelser i øjenhøjde.


Mærk gyset, når hajerne omringer dig, fang den største krabbe og leg dig til viden om fisk og sundhed i "Det levende køkken". Kattegatcentret byder på et hav af oplevelser.


Har du lyst til en dag med oplevelser, hvor du er i centrum, og hvor I ikke bare skal kigge på - så er Fjordcentret det oplagte valg, for såvel små som store familiegrupper.

Randers C

Randers Regnskov er et sansebombardement af naturoplevelser. Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra det mangfoldige dyreliv, der findes her. I trækronerne over dig springer aber rundt og leger, mens flagermus og dovendyr får sig et lille hvil.

Nimtofte

Glæd jer til 9 fantastiske temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn i Nordens største sommerland.

Aarhus C

Køb et AarhusCARD og få gratis entré, parkering og bustransport udvalgte steder i Aarhusregionen.


Jernalderlivet leves i landsbyen. Maden koger i krukkerne ved bålet, hænderne er travlt beskæftigede med jernalderens håndværk, smeden arbejder ved den glødende esse, pilene flyver fra buestrengene, der gruttes korn og arbejdes flittigt ved kogestedet for at mætte alle munde. Oplev jernalderlivet. En anden tid med et helt andet tempo.

Ebeltoft

Magiske oplevelser i dyrenes verden i Ree Park Safari. Djurslands store safaripark byder både på landroversafari på den afrikanske savanne og togtur over den nordamerikanske prærie.


Kom godt i gang med havkajak.

Ørsted

Lej en jolle til en tur på Randers Fjord.


Hver tirsdag og torsdag i skolernes sommerferie inviterer Fjordcentret på fisketur efter skrubbegarn på den smukke Randers fjord. Oplev en herlig fisketur hvor vi sejler ud og tager garn op. Vel inde på land renser vi garn, fisk og tilbereder fangsten over bål. Randers fjord er i 2021 godkendt som en af de danske naturparker, og Fjordcentret ligger lige midt i parken.