Oplevelser

Se mere om oplevelser ud fra nedenstående liste. Du kan vælge at tilføje oplevelser til din overnatning - fx billetter til Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Randers Regnskov, Ree Park Safari, Fregatten Jylland og mange flere attraktioner og aktiviteter. 

Sammensæt din feriepakke i boksen til højre på denne side. Først markerer du ankomst/afrejse samt taster antal personer og alder. Når du har valgt overnatning kan du vælge hvilken attraktion du ønsker at besøge.

 


Glæd jer til 8 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland for fjerde år i træk – og prøv de 2 superseje nyheder for hele familien.


Mærk gyset, når hajerne omringer dig, fang den største krabbe og leg dig til viden om fisk og sundhed i "Det levende køkken". Kattegatcentret byder på et hav af oplevelser.


Gi’ sanserne én på fregatten. Få en kanon stor oplevelse for både voksne og børn.

Ebeltoft

Magiske oplevelser i dyrenes verden i Ree Park Safari. Djurslands store safaripark byder både på landroversafari på den afrikanske savanne og togtur over den nordamerikanske prærie.


Dyr der har det helt vildt… mennesker er også velkomne i Skandinavisk Dyrepark. Her lever isbjørne, brunbjørne og andre nordiske dyr i verdens bedste bjørneparker. Danmarks mest naturlige dyrepark, hvor der er plads til dyr og mennesker. Kom tæt på dyrene fra lange gangbroer, som bugter sig gennem den smukke danske natur.


Har du lyst til en dag med oplevelser, hvor du er i centrum, og hvor I ikke bare skal kigge på – så er Fjordcentret det oplagte valg, for såvel små som store familiegrupper.


Glasmuseet Ebeltoft præsenterer hvert år 4 – 6 udstillinger, der viser de aktuelle tendenser på den internationale glasscene.

Hornslet

Rosenholm Slot - rundvisning på slottet samt i slotsparken. 15. juni til 15. august: Alle dage mellem 11 - 16, guidede rundvisninger hver hele time. Sidste rundvisning kl. 16.


Dansk Motor- og Maskinsamling - Nordeuropas største. I perioden 1/11 til 1/4 kører maskinerne kun ved 10 personer.


Jyllands største Jernbane Museum med effekter fra DSB og privatbaner


Velkommen til Memory Lane Rockmuseum, som er Danmarks første rock-, pop- og ungdomsmuseum med fokus på musik og ungdomsliv fra 1950erne til i dag. Se masser af danske og udenlandske musiknavne, instrumenter, musikudstyr, popblade, ungdomstøj, værelsesmøbler, plader, grammofoner osv.

Balle

I Munkholm Zoo finder du masser af oplevelser for børn i alle aldre, der vil have dyreoplevelser i øjenhøjde.

Randers C

Randers Regnskov er et sansebombardement af naturoplevelser. Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra det mangfoldige dyreliv, der findes her. I trækronerne over dig springer aber rundt og leger, mens flagermus og dovendyr får sig et lille hvil.


Billetten dækker entre og tur med toget på Mosebrugsbanen, som kører kl. 11.00 - 13.00 og 15.00.


Hver tirsdag og torsdag i skolernes sommerferie inviterer Fjordcentret på fisketur efter skrubbegarn på den smukke Randers fjord. Randers fjord er i 2018 godkendt som en af de danske naturparker, og Fjordcentret ligger lige midt i parken.


Oplev Nationalparkens fantastiske undersøiske verden på en snorkeldykkertur.

Ørsted

Lej en jolle til en tur på Randers Fjord.


Sejl med det historiske veteranskib Skødshoved og oplev skønheden i Ebeltoft Vig og se den historiske by Ebeltoft fra havsiden.


Tag på en times rundtur i Ebeltoft Vig og oplev den historiske købstad fra havet, Sandhagen ved Ahl fuglereservat og meget andet.


Den moderate er et tilbud for vandrere, naturelskere og oplevelseshungrende. Alle kan deltage.


Se Jagtslottet, den lille arkitektoniske perle, tegnet af Hack Kampmann og udsmykket af Reistrup Hansen.


Tag med på en fascinerende tur gennem Ebeltofts gamle brostensbelagt gader, og hør historien om byens storhedstid, forfald og genrejsning.

Femmøller Strand, Ebeltoft

Tag på en guidet rundtur i arkitekt Egil Fischers unikke ferieby i Femmøller Strand.


Hør om den gamle søkøbstads storhedstid i første del af middelalderen, og den spændende og dramatiske udvikling frem til moderne tid.


Havkajakintroduktion


Nationalparkguiden Mikkel Pedersen tager os med på en historisk tur til Kalø Slotsruin

Fjellerup Strand, Glesborg

Kom med når vi går på jagt efter sandets mange monstre! Orm, sandmuslinger og rejer vil være at finde på turen.

Fjellerup Strand, Glesborg

Kom med ud i vandkanten og fang en rejemad - det lyder skørt, men den er god nok! :) Vi skal fange rejer med net og de bare hænder. Til slut laver vi rejemadder.

Fjellerup Strand, Glesborg

Efter denne tur er stranden ikke bare et sted man bader, soler sig eller går tur - men et spisekammer! Få en introduktion i nogle nemme spiselige strandplanter.


MTB tur med teknik


Fortiden på cykel – guidet MTB tur i Mols Bjerge


Guidet tur Agri Bavnehøj


Guidet tur til Trehøje – Høvdingehøje, Helligkilder og Himmelsk udsigt


Vandretur med lama 1,5 time


Vandretur med lama 2 timer

Ebeltoft

Lamakørekort

Fjellerup Strand

Vi går i bjørnenes fodspor, og skal lede efter bær. Slutteligt vil vi råsylte det vi finder, og I får et glas med hjem.