Oplevelser

Se mere om oplevelser ud fra nedenstående liste. Du kan vælge at tilføje oplevelser til din overnatning - fx billetter til Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Randers Regnskov, Ree Park Safari, Fregatten Jylland og mange flere attraktioner og aktiviteter. 

Sammensæt din feriepakke i boksen til højre på denne side. Først markerer du ankomst/afrejse samt taster antal personer og alder. Når du har valgt overnatning kan du vælge hvilken attraktion du ønsker at besøge.

 

Hornslet

Rosenholm Slot - rundvisning på slottet samt i slotsparken. 15. juni til 15. august: Alle dage mellem 11 - 16, guidede rundvisninger hver hele time. Sidste rundvisning kl. 16.


Dansk Motor- og Maskinsamling - Nordeuropas største. I perioden 1/11 til 1/4 kører maskinerne kun ved 10 personer.


Glæd jer til 8 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn.


Mærk gyset, når hajerne omringer dig, fang den største krabbe og leg dig til viden om fisk og sundhed i "Det levende køkken". Kattegatcentret byder på et hav af oplevelser.


Billetten dækker entre og tur med toget på Mosebrugsbanen, som kører kl. 11.00 - 13.00 og 15.00.


Gi’ sanserne én på fregatten. Få en kanon stor oplevelse for både voksne og børn.

Ebeltoft

Magiske oplevelser i dyrenes verden i Ree Park Safari. Djurslands store safaripark byder både på landroversafari på den afrikanske savanne og togtur over den nordamerikanske prærie.


Dyr der har det helt vildt! Midt på Djursland ligger Danmarks mest naturlige dyrepark, hvor der er masser af plads til både dyr og mennesker. Dyrene kommer altid i første række, og som gæst får du en enestående mulighed for at komme tæt på dyrene fra lange gangbroer, som bugter sig gennem den smukke danske natur.


Har du lyst til en dag med oplevelser, hvor du er i centrum, og hvor I ikke bare skal kigge på – så er Fjordcentret det oplagte valg, for såvel små som store familiegrupper.


Glasmuseet Ebeltoft præsenterer hvert år 4 – 6 udstillinger, der viser de aktuelle tendenser på den internationale glasscene.

Balle

I Munkholm Zoo finder du masser af oplevelser for børn i alle aldre, der vil have dyreoplevelser i øjenhøjde.

Randers C

Randers Regnskov er et sansebombardement af naturoplevelser. Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra det mangfoldige dyreliv, der findes her. I trækronerne over dig springer aber rundt og leger, mens flagermus og dovendyr får sig et lille hvil.


Velkommen til Memory Lane Rockmuseum, som er Danmarks første rock-, pop- og ungdomsmuseum med fokus på musik og ungdomsliv fra 1950erne til i dag. Se masser af danske og udenlandske musiknavne, instrumenter, musikudstyr, popblade, ungdomstøj, værelsesmøbler, plader, grammofoner osv.


Jyllands største Jernbane Museum med effekter fra DSB og privatbaner

Ørsted

Lej en jolle til en tur på Randers Fjord.


Vandretur med lama 1,5 time

Fjellerup Strand

Vi går i bjørnenes fodspor, og skal lede efter bær. Slutteligt vil vi råsylte det vi finder, og I får et glas med hjem.


NATIONALPARK HIKE 2019 // 10-ÅRS JUBILÆUM // 60 KM // NATIONALPARKENS MESTERSTYKKE // LUKSUS-CAMP // BAGAGE, OVERNATNING OG MAD

Fjellerup Strand, Glesborg

Kom med når vi går på jagt efter sandets mange monstre! Orm, sandmuslinger og rejer vil være at finde på turen.

Fjellerup Strand, Glesborg

Kom med ud i vandkanten og fang en rejemad - det lyder skørt, men den er god nok! :) Vi skal fange rejer med net og de bare hænder. Til slut laver vi rejemadder.

Fjellerup Strand, Glesborg

Efter denne tur er stranden ikke bare et sted man bader, soler sig eller går tur - men et spisekammer! Få en introduktion i nogle nemme spiselige strandplanter.


Vandretur med lama 2 timer


Lamakørekort


Er du nysgerrig på hvilke planter man kan spise ude i naturen? Kom med på en hyggelig og lærerig sanketur i Hestehave Skov.