Oplevelser

Se mere om oplevelser ud fra nedenstående liste. Du kan vælge at tilføje oplevelser til din overnatning - fx billetter til Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Randers Regnskov, Ree Park Safari, Fregatten Jylland og mange flere attraktioner og aktiviteter. 

Sammensæt din feriepakke i boksen til højre på denne side. Først markerer du ankomst/afrejse samt taster antal personer og alder. Når du har valgt overnatning kan du vælge hvilken attraktion du ønsker at besøge.

 


Glæd jer til 8 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland for fjerde år i træk – og prøv de 2 superseje nyheder for hele familien.


Nordens bedste akvarium i 2016. Mærk gyset, når hajerne omringer dig, fang den største krabbe og leg dig til viden om fisk og sundhed i "Det levende køkken". Kattegatcentret byder på et hav af oplevelser.


Gi’ sanserne én på fregatten.

Ebeltoft

Magiske oplevelser i dyrenes verden i Ree Park Safari. Djurslands store safaripark byder både på landroversafari på den afrikanske savanne og togtur over den nordamerikanske prærie.


Dyr der har det helt vildt… mennesker er også velkomne i Skandinavisk Dyrepark. Her lever isbjørne, brunbjørne og andre nordiske dyr i verdens bedste bjørneparker. Danmarks mest naturlige dyrepark, hvor der er plads til dyr og mennesker. Kom tæt på dyrene fra lange gangbroer, som bugter sig gennem den smukke danske natur.


Har du lyst til en dag med oplevelser, hvor du er i centrum, og hvor I ikke bare skal kigge på – så er Fjordcentret det oplagte valg, for såvel små som store familiegrupper.


Glasmuseet Ebeltoft præsenterer hvert år 4 – 6 udstillinger, der viser de aktuelle tendenser på den internationale glasscene.

Balle

I Munkholm Zoo finder du masser af oplevelser for børn i alle aldre, der vil have dyreoplevelser i øjenhøjde.

Randers C

Gå på opdagelse i den eventyrlige regnskov hvor luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra det mangfoldige dyreliv, der findes her. Se jaguarerne i det nye anlæg, mød bondegårdsdyr i DanmarksParken, se mystiske skabninger om natten i "Templet om natten" og se det sjove og lærerige formidlingshow NaturTalent 2017.


Billetten dækker entre og tur med toget på Mosebrugsbanen, som kører kl. 11.00 - 13.00 og 15.00.

Hornslet

Rosenholm Slot - rundvisning på slottet samt i slotsparken. 15. juni til 15. august: Alle dage mellem 11 - 16, guidede rundvisninger hver hele time. Sidste rundvisning 16.


Dansk Motor- og Maskinsamling - Nordeuropas største.


Velkommen til Memory Lane Rockmuseum, som er Danmarks første rock-, pop- og ungdomsmuseum med fokus på musik og ungdomsliv fra 1950erne til i dag. Se masser af danske og udenlandske musiknavne, instrumenter, musikudstyr, popblade, ungdomstøj, værelsesmøbler, plader, grammofoner osv.


Jyllands største Jernbane Museum med effekter fra DSB og privatbaner


Det Grænseløse Køkken inviterer jer alle rundt om langbordene denne torsdag aften i maj, hvor vi vil nyde et måltid i fællesskab. Vi sætter os rundt om de dækkede borde kl. 18.00, hvorefter smukke anretninger på delefadene sendes rundt.


Få en oplevelse ud over det sædvanlige, når Fregatten Jylland byder velkommen ombord til Østers og Champagne.

Ebeltoft

Kom til spændende whiskysmagning ombord på Fregatten Jylland.


Tag med Nationalparkbussen rundt på tre timers sightseeing til kendte og mindre kendte seværdigheder i Nationalpark Mols Bjerge.


Tag med ud og høst havets grøntsager med snorkel og svømmefødder.


Brug en lørdag eller søndag på bevægelse, nærvær og fantastiske naturoplevelser. Vi tager på vandretur i udkanten af Nationalpark Mols Bjerge, hvor vi får masser af frisk luft, oplever forskellige landskaber og får masser af nye indtryk.


Tag med os ud og røgte de garn, vi har sat aftenen før.


Traditionen tro fejrer vi Skt. Hans på Fjordcentret

Ørsted

Den sidste torsdag i hver måned laver vi mad på bål i lavuerne. Alle er velkomne til at deltage - både i tilberedning og spisning.


Tag med på årets første dykkertur, træn din teknik og udfordr dit mod.  


Vi svømmer ud langs vindmøllemolen og kikker på hvordan molen har skabt et kunstigt stenrev.


Oplev den fantastiske biodiversitet under vandet.  Med maske og snorkel kikker vi på det fantastisk flotte vand ud for Jernhatten. 


Oplev havets forunderlige verden fanget i lyset fra en undervandslygte, ved Boeslum Strand. 


Oplev havets forunderlige verden fanget i lyset fra en undervandslygte, ved Ebeltoft Færgehavn.   


Efteråret sniger sig sikkert ind på os, og drageflyvning er en klassisk efterårsaktivitet.


Tag med bussen ud til Nationalpark Mols Bjerge og oplev den fantastiske natur i nationalparken.


Lav dit eget urtesalt og pandekager over bål. 


På denne bålworkshop tilbereder vi forskellige retter over bål med nationalparkens spiselige vilde planter.


Flet en lille pileting sammen med pilefletter Ursula Søholm. 


Vi går på opdagelse i og ved vandhullet og ser hvilke vanvittige væsner vi finder. Vi kigger nærmere på dyrene og snakker om deres levevis.


Vi skal ud og finde insekter og smådyr i alle mulige størrelser, farver og former. 


Kom på guidet mountain-bike tur i Mols Bjerge.


Sejl med det historiske veteranskib Skødshoved og oplev skønheden i Ebeltoft Vig og se den historiske by Ebeltoft fra havsiden.


Tag på en times rundtur i Ebeltoft Vig og oplev den historiske købstad fra havet, Sandhagen ved Ahl fuglereservat og meget andet.